Limba:

Galerie foto

ȘTIINȚA VIITORULUI București, Muzeul de Geologie, 08 – 09 iunie 2022,– un eveniment interactiv recomandat de către MCID pentru liceeni. INCD ECOIND a participat la eveniment și a organizat experimente practice pentru viitorii cercetători, care au putut afla informaţii despre: Cercetări ale comunităţilor fitoplanctonice şi fauna de nevertebrate bentonice care populează apele de suprafaţă prin tehnici convenţionale de analiză microscopică; Analiza microscopică a biocenozei nămolului activ din stațiile de epurare; Tehnologii alternative de tratare a apelor uzate – INNOQUA (poster și video).

INCD ECOIND a participat la evenimentul PoliChemistryFest organizat în data de 20– 21 mai 2022 la UPB București. Studenți, masteranzi și doctoranzi au vizitat standul și au fost interesați să afle cât mai multe informații despre cariera de cercetător în cadrul INCD ECOIND.

CTT – ECOIND a participat la evenimentul Bet On Innovation – Meet the #MSP Community, organizat de Asociația „Măgurele Science Park” – MSP la data de 27 mai 2022.

Provocări actuale privind transferul tehnologic. Realități și perspective – 26 Mai 2021 – Eveniment online organizat în rețeaua ReNITT de către CTT ECOIND în colaborare cu CIT IRECSON

Stadiul realizării indicatorilor pentru proiectele de tip G din POC – 28 iulie 2020 – București – Matchmaking – Eveniment online

POLIFEST 11 – 13 aprilie 2019 – București

Realități, provocări și perspective în derularea proiectelor de tip G din POC – 27 februarie 2019 – București – Matchmaking

EXPOAPA 23 – 25 septembrie 2019 – Palatul Parlamentului

Workshop tematic PARTENER ECOIND – Cluj Napoca – 19 octombrie 2018 – Organizat în cadrul Proiectului “Promovarea, identificarea și realizarea de parteneriate pentru transfer de cunoștințe în domeniul ecologiei industriale”

Workshop tematic PARTENER ECOIND – București – 14 noiembrie 2018 – Organizat în cadrul Proiectului “Promovarea, identificarea și realizarea de parteneriate pentru transfer de cunoștințe în domeniul ecologiei industriale”

Workshop tematic PARTENER ECOIND – Alba Iulia – 22 iunie 2018 – Organizat în cadrul Proiectului “Promovarea, identificarea și realizarea de parteneriate pentru transfer de cunoștințe în domeniul ecologiei industriale”

EXPOAPA 14 – 16 mai 2018 – Palatul Parlamentului